bouwplaatsbeveiliging beveiliging-automotive

Bouw en Infra

BouWatch vindt zijn oorsprong in de bouwsector. Het is dan ook niet gek dat het hier zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Met name de gevolgschade is de grootste kostenpost en kan tot gevolg hebben dat deadlines en opleverdata niet gehaald worden.

Automotive

Diefstal van airbags, multimediasystemen en exclusieve onderdelen komen we helaas dagelijks tegen bij autobedrijven. Inmiddels wordt BouWatch dan ook succesvol ingezet bij een groot aantal auto-en dealerbedrijven.

 

leegstand beveiliging-energiesector

Leegstand

Diefstal, vandalisme en brandstichting kosten veel geld en frustratie. Naast de directe risico’s voor tijdelijke bewoners en gebruikers van leegstaand vastgoed, kan indirecte gevolgschade leiden tot vertraging in de oplevering van panden. BouWatch beveiligt uw leegstaand vastgoed snel en efficiënt.

Energie en windmolenparken

Energiecentrales en windmolenparken zijn enorm kwetsbaar. Beveiliging met BouWatch is meestal een must. BouWatch draagt tevens bij aan de verduurzaming van energie. Een goed voorbeeld hiervan is de CO2-neutrale BouWatch Solar. Kortom, uw energiecentrale duurzaam en autonoom beveiligd!

 

brandstofdiefstal beveiliging-opslaglocaties

Brandstofdiefstal

Brandstofdiefstal is al jaren een probleem. De laatste tijd is dit probleem alleen maar groter geworden door de afschaffing van rode diesel. Met BouWatch bieden we hier een oplossing. Zo beveiligen we succesvol brandstoftanks en (vracht)wagenparken op afgelegen en onbewaakte terreinen.

Opslag en recycling

Heeft u last van diefstal op uw opslagterrein, of heeft u tijdelijk kostbare materialen opgeslagen? Voor BouWatch geen probleem. Wij hebben ruime ervaring met het beveiligen van opslaglocaties. Door een toename van onder meer koperdiefstal beveiligen we onder meer veel bedrijven in de recycle-sector.

 

haven-beveiliging evenementen-beveiliging

Havenbeveiliging

Havens zijn enorm kwetsbaar voor diefstal en vandalisme, doordat ze zowel bereikbaar zijn via water als het vasteland. Zijn er tijdelijk grote aantallen kostbare goederen aanwezig?  Met BouWatch beveiligt u dit snel en effectief.

Evenementenbeveiliging

Events zijn van korte duur, een flexibele en tijdelijke camera oplossing is daarom uitermate geschikt voor evenementenbeveiliging. Of het nu gaat om het beveiligen van kostbare licht- en geluidsinstallaties of het monitoren van drukte, BouWatch is hiervoor dé oplossing.

 

toepassingen-erfwatch beveiliging-industrie

Agrarische sector

Ook in de agrarische sector nemen diefstal en inbraak helaas steeds meer toe. Vooral bestrijdingsmiddelen, brandstof, machines en waardevolle gereedschappen zijn gewild onder dieven.

Industrie

Voor diverse projecten in de industriesector wordt BouWatch succesvol ingezet. Wilt u uw bedrijfsprocessen waarborgen bij dreiging van inbraak of vandalisme? Neem dan vandaag nog contact op met BouWatch. Wij hebben tevens onze sporen verdiend in de petrochemische industrie. 

 

Bovenstaande toepassingen zijn slechts een greep uit de vele
mogelijkheden die BouWatch biedt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 
Vraag offerte aan