banner-webwatch

Scherpe HD Beelden van uw project

De WebWatch levert een uniek, hoogwaardig HD-beeld van een bouwproject of infrastructureel werk. Een overzicht op afstand en vanuit vogelperspectief, zonder dat u zelf internet op locatie hoeft te verzorgen. Via de meekijkwebsite kan de bezoeker op elk gewenst moment actuele werkzaamheden volgen. Met het beeldarchief zijn oude situaties op specifieke datum en tijdstip terug te zien.

Meekijkwebsite

Nadat de WebWatch geplaatst is, ontvangt u van ons een meekijkwebsite. Hierop is de voortgang van uw project live te volgen. Tevens is er de mogelijkheid om een livestream op te zetten met bewegend beeld!


          Bekijk hier de live demo >

Time-lapse

Aan het eind van uw project kan - voor uw portfolio of presentatie - volledig naar uw wensen een time-lapsevideo worden samengesteld.  Na de eerste aangeleverde ruwe versie, wordt aan de hand van uw feedback de video aangepast. Hierbij kunt u denken aan het invoegen van logo’s, teksten en overgangen aan de hand van uw ideeën.

WebWatch uitvoeringen

De WebWatch is in verscheidende uitvoeringen leverbaar. Zo kunt u er voor kiezen om alleen het WebWatch camerasysteem te huren, maar is het ook mogelijk om de WebWatch volledig met eigen mast en accupack-up systeem uit te voeren.

Uw project op de voet volgen?

We reageren binnen één werkdag.

Vraag offerte aan

webwatch-mast