banner-omniwatch

Dé autonome oplossing voor het beveiligen van o.a. rijplaten en brandstoftanks

De OmniWatch is een autonoom bewakingssysteem uitermate geschikt om bijvoorbeeld rijplaten en/of brandstoftanks te bewaken. Volledig zelfstandig en overal in het veld te plaatsen. Vier bewegingsmelders met ingebouwde camera zorgen voor een detectiegebied van 360 graden rondom de OmniWatch. Op een afstand van 10 meter worden voertuigen en mensen gedetecteerd, waarna vervolgens een videodetectie ter beoordeling naar de meldkamer gestuurd wordt.

Draadloos en standalone

De OmniWatch kan op zijn batterijset tot een periode van 4 jaar standalone functioneren. Een 230V-aansluiting of het opladen van accu’s is dus niet nodig!

Videodetectie

• In geval van een inbraakmelding neemt de camera een videodetectie op van enkele seconden.
• Deze videodetectie wordt ter beoordeling verzonden naar de meldkamer
• De beambte op de meldkamer beoordeelt de videodetectie, waarop vervolgens alarmopvolging en/of politie wordt aangestuurd (LiveView).

In- en uitschakelen van het systeem

U kunt er voor kiezen om standaard alarmtijden in het systeem te laten invoeren, zodat u geen omkijken heeft naar het in- en uitschakelen. Mochten deze tijden veranderen, dan kunnen wij dit op afstand aanpassen.
Tevens heeft u de mogelijkheid om het systeem zelf en in uit te schakelen d.m.v. een tag + tagreader, mocht u vaak onregelmatig werken.

Uw kostbare materialen beveiligen?

We reageren binnen één werkdag.

 

Vraag offerte aan

omniwatch-mast