beeld webwatchIn Assen wordt hard gewerkt aan het nieuwe station en het sporenplan. De tweede helft van april werkt aannemerscombinatie Strukton-Reef in opdracht van ProRail aan de vervanging van sporen, bovenleidingen, kabels, leidingen, wissels en van de perrontunnel. Belangstellenden kunnen de werkzaamheden thuis volgen, dankzij de WebWatch.

Aankomend weekeinde (22 en 23 april) worden de wissels vervangen. De gemeente Assen verwacht veel toeschouwers en waarschuwt bezoekers voor drukte. Om kijkers te ontmoedigen, geeft ze het advies de werkzaamheden te volgen via de webcam die BouWatch daar heeft geplaatst: de WebWatch.

Lekker thuis blijven

De WebWatch geeft een overzicht van de werkzaamheden, in hoogwaardige beelden, vanuit vogelperspectief. Geïnteresseerden kunnen op elk gewenst moment vanuit hun luie stoel het bouwproject volgen. Via het beeldarchief kunnen ze de werkzaamheden op specifieke datum en tijdstip terugzien. Na voltooiing van het bouwproject plaatst BouWatch een time-lapsevideo op de meekijkwebsite: een korte impressie van het complete bouwproces.

Kijk live mee via: https://webwatch.nu/projecten/strukton/